Oddíly MSKS OS

AOP AOV BFM BOV HAV
KRN KYL LOV MOV ODR
OOP SFM SIT SOP TRC
TRI VRB

Přihlášení




Příspěvkové fórum MSKS OS


[ Odepsat ] [ Seznam příspěvků ]
Název: Landek
Autor: Bestik, posláno: 10.10.2013 09:59:13:


Obcas se divam na zavody MSK a docela me zaujala mapa z Landeku:

1. Proc bezely vsechny kategorie mimo DH21 na mape 1:7500? Chapal bych nejmladsi deti a nejstarsi veterany, kteri mohou mit problem se ctenim. Ale kategorie typu DH16,18 (pripadne mladsi vetosi)??? Neprijde mi, ze by byl teren tak vyjimecny, aby nebylo mozno pro kategorie, ktere na 1:10 tis. behaji bezne, pouzit normalni meritko.

2. Poradatel se v pokynech hrde chlubi: "(nový prostor dosud nepoužitý pro žebříčkový závod)". Ano, to je mozna pravda, ale ve velke casti prostoru uz probehla zimni liga a prebor skol... Formulace mi prijde tak trochu jako vysmech zavodum KZ. (nechci tady rozpoutavat debatu o zavodeni v prostorech zimnich lig - ti, kteri si pamatuji pripad KZ v Belskem lese, tak vi, o cem mluvim). Nebo snad jde ciste ucelove o formulaci kvuli dotaci 4000 na "novou mapu" viz. http://msksos.cz/soubory/dokumenty/2013/2013-02-9_Mapova_komise.pdf ???

3. V tirazi mapy je uvedeno, ze mapovani probehlo v obdobi 2010-2011. O revizi ani slovo. Zavodilo se tedy na mape 2-3 roky stare ze zimni ligy a preboru skol?


Odepiš
Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
Název příspěvku:
Napiš pozpátku msksob:
Text příspěvku:
 
 
© Moravskoslezský krajský svaz orientačních sportů