Oddíly MSKS OS

AOP AOV BFM BOV HAV
KRN KYL LOV MOV ODR
OOP SFM SIT SOP TRC
TRI VRB

Přihlášení




Příspěvkové fórum MSKS OS


[ Odepsat ] [ Seznam příspěvků ]
Název: RE: VŘ 2.kolo na pořádání závodů MSKSOS v roce 2016
Autor: Bestik, posláno: 22.11.2015 19:29:15:


Predpokladam, ze se za poslednich radove 10-15 let dohody mezi HA, VO a MSK nezmenily a tim padem je odpoved na prvni dotaz jednoducha.

Kazdy rok se vypisou 3 trioblastni zavody (melo by se jednat o zavod na klasicke trati), dohodnou se terminy (2x jaro, 1x podzim - vetsinou proti velkym zavodum mimo Moravu - tzn. napr. acka v Cechach) a rozdeli se dohodou mezi oblasti (kazda oblast jeden zavod). Kazda oblast si pak zavod prideli poradateli dle sveho uvazeni. Pro 2016 vidim, ze MSK si vybral MOV, HO OOL a VO KVS.

Argumentace toho, ze jiny zavod je blize, je celkem irelevantni diky vyse uvedenemu. Co si pamatuju pridelovani v MSK, tak nikdy se vyber poradatele neomezoval na co nejblizsi umisteni vuci ostatnim oblastem. Treba 2013 poradal trioblastni zavod za MSK TRI. Nezavisle na tom, ze by to HO a VO mely na jiny zavod blize...

Myslim, ze pokud bude nejaky blizky zavod HO (treba ten o kterem se v diskuzi pise) ve volnem terminu a nebude zadny zajemce o termin ze strany MSK klubu, tak toho urcite novi bafunari vyuziji. Delalo se to tak vzdycky a nic lepsiho nikdo asi nevymysli.

>Vážení noví činovníci a všichni přátelé OB,
>k Vašemu návrhu na závody OB v naší oblasti na příští rok mám několik poznámek k diskusi:
>
>1, nerozumím proč jste zahrnuli do našeho kalendáře závod v Rakové u Konice (136 km od Ostravy), čím je tam terén tak atraktivní? A proč jste naopak nenavrhli závod u Lipníka nad Bečvou (74 km od Ostravy), kde jsou navíc i štafety?
>
>2, taky mi není úplně srozumitelné, proč preferujete při A, B-Morava udělat oblastní závod v neděli, když je z předchozích let zavedené a má to i opodstatnění v organizaci pro oddíly dělat oblastní závod v sobotu (v sobotu je oblastní závod při A, B-Morava pořádán)?
>
>děkuji za Vaše reakce i odpověď
>Martin Hájek
>
>
>


Odepiš
Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
Název příspěvku:
Napiš pozpátku msksob:
Text příspěvku:
 
 
© Moravskoslezský krajský svaz orientačních sportů